Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • Sommerutstilling 2017_500x460

  Sommerutstilling "Dette er Norge"

  Årets sommerutstilling på Nordkappmuseet er vevde bilder av tekstilkunstneren Anne T. J. Møller. Utstillingen består av to serier med bilder inspirert av norsk historie etter 1814. De ble skapt til feiringa av 200-års jubileet for den norske grunnloven og har vært vist på mange gallerier og museum i landet. Denne sommeren stilles de ut i arealet for skiftende utstillinger på den nye museet i Honningsvåg.

  Museet er åpent hver dag fra kl 10.00 - 19.00 i sommer.

 • Rammeverk BeMatrix_500x667

  Ny utstilling bygges

  Rammeverk for ny utstilling settes opp. Onsdag 5. april ble utforming av alt som skal trykkes på utstillingsveggene ferdig. Alle platene med bilder og tekst er sendt til produksjon før påske. Fra 8. til 24 mai skal utstillinga monteres ferdig, og så blir det en periode med tilpasninger fram til det nye museet kan åpne 14. juni.

 • torsken plakatutsnitt horisontal

  "Ka hete torsken?"

  Nordkappmuseet arrangerer konkurransen ”Ka hete torsken?” for å finne navnet til en ny barnemaskot, som tar form i en stilisert figur av en torsk.

 • Åpning nytt museum_600x400

  Nytt museum i Honningsvåg

   

  • Over 200 mennesker møtte opp til offisiell åpning av det nye museet i Honningsvåg. Fra nå av og fram til 20. august vil museet være åpent for publikum hver dag fra   kl 10.00 til kl 19.00 med ny basisutstilling over to etasjer.

  • Museets sommerutstilling er billedvev av Anne T. J. Møller i avdeling for skiftende utstillinger i 1. etasje.

  Finn oss på kartet.

 • Blandakoret des 2016 julekonsert_500x289

  Julekonsert i stengt museum

  Nordkappmuseet jobber med ny utstilling og er stengt for publikum. Likevel var det mulig å åpne en ettermiddag og kveld for julekonsert og salg av årbok for Nordkapp 2016.

  Honningsvåg blanda kor holdt 2 konserter 8. desember i museets nye lokaler. Mange kom for å høre på, og museet fungerte godt som konsertlokale.