Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
 • received_169065340712711

  Allehelgensaften ved Havnemuseet

  Allehelgensaften den 31. oktober ble museet tilholdssted for Berlevågs skumleste hekser, zombier, spøkelser, mordere og det som verre er. De modige barna og ungdommene som kom på besøk, måtte gjennom tre uhyggelige utfordringer, før de endelig hadde gjort seg fortjent til det etterlengtede godteriet. 

  Årets allehelgensaften, også omtalt som Halloween, ble kanskje i nifseste laget for noen. Likevel klarte alle å overkomme frykten sin, og endte til slutt opp med en enda litt fullere godtepose enn de kom med, heldigvis!  

 • IMG_1698

  Vellykket avdukning av skilt i Skonsvika

  Rundt femten små og store kom på markering av de to nye informasjonsskiltene som er satt opp i Skonsvika og på Svartnes.

  Området er svært rikt på kulturminner fra yngre steinalder, jernalder, middelader og nyere tid. Det mest spesielle og mest synlige er mangeromstufta, som trolig ble brukt i perioden 1220-1480.

 • Fig

  Avdukning av historiske skilt på Svartnes/Skonsvika

  Onsdag 26. september kl 18.00 inviterer museet alle til å delta på markering av de to nye skiltene, som har blitt satt opp med midler fra BARK-programmet. Skiltene gir informasjon om tidligere bosetning i området. Oppmøte blir ved det første skiltet som ligger like ved veien på østsiden av Skonsvika - vi går sammen til det andre skiltet på Svartnes, hvor det blir kaffe, saft og boller. Det blir fortalt om kulturminnene i området. Velkommen!


   

 • DSC_3609

  Mange aktiviteter under Sommer i Berlevåg

  Sommer i Berlevåg er en festival som som går av stabelen hvert år i uke 29. Museet sto for mange arrangementer både for voksne og barn i år.

  Det var en vellykket uke med godt vær og mange besøkende.

   

 • Terje Abusdal

  H e i m a t (t)

  Tirsdag 17.07 kl.17.00 kan du få se resultatet av den prisbelønte fotografen Terje Abusdals to arbeidsperioder i Berlevåg. Han har bl.a. fotografert landskap, krigsminner og flere av våre innbyggere som har opplevd å måtte forlate hjemmet sitt på grunn av krig.