Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Eyes of children facebook

Prosjektet Eyes of children har ny facebookside

Fotoprosjektet Eyes of Children ønsker å nå ut til et større publikum med dette flotte fotoprosjektet. Sahar Ayoub er ansvarleg for prosjektet i Rashedieh. Det er oppretta ei Facebook-side som heter Eyes of Children - Rashedieh. Der blir det lagt ut album med årets bilder, tidligere bilder, og oppdateringer underveis i prosjektet.

https://www.facebook.com/eyesofchildrenrashedieh/

Lik og del                                     Facebook logo

Eyes of Children Åpningsseminar-

"Eyes of Children"

Jubileumsarrangement - 3/20:


I 2018 er det 70 år siden Nakba, da palestinere ble tvunget til å forlate sine hjem og sitt land.
Rashedieh i Libanon er en av leirene som har huset generasjon etter generasjon med palestinske flyktninger. I fotoprosjektet Eyes of Children viser barna frem livet sitt der.

Åpningsseminar på Gjenreisningsmuseet lørdag 12. mai. Utstillingen står til 8. juli.

DSC_0717_800x533

”Eyes of Children”

Prosjektinfo

”Every image is a story. A glimpse on how a child reflects about its own life.” "Eyes of Children” er et fotoprosjekt satt i gang av norske solidaritetsarbeidere fra Palestinakomiteen, i samarbeid med Hani Al Qadoumi-biblioteket og General Union of palestinian Women, i den palestinske flyktningleiren Rashedieh i Sør-Libanon. Ved hjelp av lokale ildsjeler og store og små donasjoner fra Norge startet prosjektet i 2009. Da ble de første kameraene delt ut til ivrige barn i leiren som begynte å dokumentere sin hverdag gjennom fotografering. Bildene barna tar blir vist på utstilling i Rashedieh, men har også vært vist rundt omkring i Norge. I Norge vises de for et publikum som ofte får sitt første innblikk i livssituasjonen for palestinske flyktninger. Således forteller barnas bilder om livssituasjonen til et folk verden har snudd ryggen til og glemt.

Foto: Kaja Borgen

EOC Mai 2017

En ny runde med eyes of children er avsluttet, og 6. mai kunne forventningsfulle fotografspirer igjen ønske velkommen til utstillingsåpning i Rashedieh, Libanon. Denne runden fikk barna boltre seg med splitter nye kameraer sponset av NIKON.

Phote_500x431

Skoleprosjekt 2011

Vi inviterer skoleklasser i 5-7 trinn til en unik mulighet til å være med å produsere egen fotoutstilling. Det vil bli tatt utgangspunkt i barnas hverdag og liv, og etterarbeidet vil relateres til en fotoutstilling produsert av barn i flykningeleiren Rashidieh i Libanon. Påmeldingsfrist 7. februar 2011.

INVITASJON TIL SKOLENE ER VEDLAGT I PDF LENGRE NED PÅ SIDEN.