Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark søker ny direktør.

Søknadsfrist 05/05/19

 

Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark søker ny direktør.

Museenes fagområder er fiskeri og kystkultur gjennom tidene og krig og gjenreisningen i Finnmark og Nord-Troms. Selskapet skal spille en aktiv samfunnsrolle, være en relevant kulturfaktor lengst nord i Norge og sørge for et godt museumstilbud i eierkommunene.

Museet inngår også i Kystverkmusea som har et faglig, økonomisk og organisatorisk samarbeid mellom Kystverket som statlig fagdirektorat og fem selvstendige museumsinstitusjoner. Avdelingene i Gamvik og Berlevåg omfattes av dette samarbeid med Kystverket om deres anlegg; Slettnes fyr og Berlevåg havn.

 

 

museet fra sjøen

Sommerjobb på Nordkappmuseet

Vi søker sommerverter

Vi søker sommerverter

Er du engasjert og utadvendt? Vi søker deg som er selvstendig, serviceinnstilt, interessert i historie og kultur.

Vi søker sommeransatte som kan arbeide som guide, resepsjonist og legger til rette for at publikum får en god museumsopplevelse på Nordkappmuseet. I tillegg har du ansvar for salg av varer og billetter i vår museumsbutikk. Du må snakke norsk, samt beherske engelsk og gjerne et fremmedspråk i tillegg.

Har du spørsmål angående stillingen kan det rettes til avdelingsleder for Nordkappmuseet: Hilde M. Nielsen hilde.margrethe@nordkappmuseet.no.  Telefon: +47 480 72 553

museum i vintersol

Årsvikariat som formidler

Ledig stilling

Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark IKS, avdeling Nordkappmuseet i Honningsvåg søker formidler/museumspedagog til et års vikariat med 100 % stilling fra 1. April 2019. Søknadsfrist: 28. februar 2019.